Retourbeleid

Foutieve levering

Indien je een item ontvangt wat niet juist is, niet besteld is vragen wij je een mail te sturen naar info@woonunique.com met daarin alle informatie en graag een foto van het item dat je in plaats van jouw bestelde item hebt ontvangen. Wij lossen het zo snel mogelijk op en zorgen dat indien voorradig het item zo snel mogelijk wordt nageleverd.

Is het item wat je hebt ontvangen wel het item wat je hebt besteld maar is deze beschadigd of ontbreekt er iets? Stuur ook dan a.u.b. een foto van het item, je gegevens en het probleem naar info@woonunique.com.

Hoe retourneer ik een deel van mijn bestelling of mijn gehele order?

  • Indien je een item van je bestelling of je gehele bestelling wilt retourneren stuur je een mailtje naar info@woonunique.com  met daarin: je gegevens, ordernummer, items welke je wilt retourneren en reden. 
  • Na ontvangst van je retour checken wij of het item(s) voldoet aan alle voorwaarden en zullen wij indien dit het geval is overgaan op terugbetaling van het aankoopbedrag. Op het moment van ontvangst van je retour zorgen wij dat je binnen 14 dagen een creditnota ontvangt en het bedrag is teruggestort naar je rekening. 
  • Breekbare items zoals vazen, potten etc moeten altijd onbeschadigd bij ons retour adres aankomen. Mocht het item tijdens transport zijn beschadigd, dan kunnen wij helaas geen terugbetaling doen. Wij adviseren om breekbare items goed te verpakken en eventueel verzekerd terug te sturen naar ons. 

 

Voorwaarden retourneren

  • Item(s) dienen binnen 14 dagen na ontvangst bij ons retour zijn binnengekomen
  • Item(s) dienen in originele staat en/of verpakking (incl tags) te worden geretourneerd
  • Item(s) dienen ongebruikt te worden geretourneerd

*Items die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden kunnen helaas niet retour worden genomen, er vind dan geen terugbetaling plaats. Alle items worden voor verzending dubbelgecheckt bij het inpakken en bij eventuele retouren.

Ruilen
Het is helaas niet mogelijk om je item te ruilen voor een ander item. Stuur in dat geval je item(s) retour, deze wordt indien hij aan de voorwaarden voldoet gecrediteerd. Vervolgens kun je zelf het andere item bestellen.

Retourkosten
De kosten voor het retourneren van onze item(s) komt voor rekening van de klant. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de verzendwijze die je kiest. Let op: zendingen die zonder track & trace worden teruggestuurd en kwijtraken in de post worden niet gecrediteerd. Bewaar dus altijd je verzendbewijs met track & trace totdat je retour is verwerkt.

Download hier het herroepingsformulier 

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0585/0054/6758/files/Herroepingsformulier_woonunique.pdf?v=1626725714